• Beach Tweets

    Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

  • Archives

  • RSS PEER 1 Blog

    • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Windows Vista has USB Device Detection Problems

I was speaking with one of our ServerBeach customers this morning on the ServerBeach Forums about blogs. I ventured over to his blog; The Dave, and found an interesting post he had made about Windows Vista and USB device detection problems.

According to The Dave, “During the initial installation of a USB device (most often external drives, although not always), Windows Vista does not locate or install drivers for the device.”

For those of you who run across this problem, check out his blog post where he also explains how to correct it.

One Response

  1. I have a similar problem – it was caused by damage to a logitec wireless mouse keyboard antenna – Vista business. Now the printer works fine on all ports but they ports remain stubbornly silent if anything else is plugged in

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: